Informatie

Het Ede-Stad Schoolvoetbaltoernooi wordt ook dit jaar
weer gehouden. Er is ruimte voor 64 jongensteams,
en 56 meisjesteams.

Inschrijven

Aanmelding van teams gaat alleen via e-mail. Het e-mailadres is: info@edestadschoolvoetbaltoernooi.nl Graag bij het onderwerp: schoolvoetbal 2010 vermelden. Geef duidelijk aan welke school en hoeveel teams er mee doen. Graag 2 contactadressen (e-mail) met telefoonnummer toevoegen.

Aanmelding staat open voor jongens- en meisjesteams uit groep 7 en 8. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 februari 2010! Schrijf je snel in, want vol is vol! Ook dit jaar kunnen er maximaal 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen. De ploegen bestaan uit 7-tallen ( 6 spelers en 1 keeper). Tijdens de wedstrijden mag gewisseld worden.

De kosten zijn 10 euro per team en moeten uiterlijk vrijdag 8 maart 2010 op rekeningnummer 51.30.50.442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v schoolnaam zijn overgemaakt.

Hoe werkt het toernooi?

De ploegen bestaan uit 7-tallen ( 6 spelers en 1 keeper). Tijdens de wedstrijden mag gewisseld worden. In de voorronden duren de wedstrijden 10 minuten. De winnaars en eventueel enkele ploegen die 2e worden gaan door naar de finale avond. Tijdens de finale avond spelen de beste 8 jongens en meisjesploegen om de Edestad bokaal.

De nummers 1 en 2 van ons toernooi mogen meedoen aan de regiofinales. De beste teams van de regiokampioenschappen gaan naar de halve finales. De winnaars van de halve finale mogen naar de jeugdvoetbaldag in Almelo.

Spelregels

Klik hier om de spelregels te lezen, of download de spelregels (pdf-bestand)

Wanneer?

Het toernooi vindt plaats op de volgende dagen:
Wo 31 maart 2010
Wo 7 april 2010
Wo 14 april 2010
Finale Vr avond 23 april 2010

Reservedata:
Wo 21 april 2010 (reserve speelmiddag)
Maandagavond 26 april 2010 (reserve finale avond)

Bekijk de poule-indeling en het wedstrijdschema om te zien
op welke dag jouw team is ingedeeld!

Waar?

Het toernooi vindt plaats in Sportpark 'Hoekelumse Eng', op
de velden van VV Ede/Victoria en Fortissimo.
Het adres en een kaart van het gebied kunt u onder Adres & Kaart vinden.