Informatie 2023

Ook dit jaar organiseert de voetbalvereniging Ede/Victoria weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 22 maart, woensdag 29 maart, woensdag 5 april, en de finale op vrijdag 14 april 2023 op ons sportpark Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8. Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is er op woensdag 12 april een vervangende speelmiddag gepland.

Downloads

Inschrijven

Alleen aanmelding via email voor 11 februari 2023. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag als onderwerp 'schoolvoetbal 2023' vermelden. Wilt u duidelijk aangeven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag 2 contactadressen(email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen. De kosten zijn 12,50 euro per team en moeten uiterlijk op 1 maart 2023 op rekening nummer NL86ABNA0513050442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2023 zijn overgemaakt.

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houden we ons het recht voor om het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scholen. In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

Hoe werkt het toernooi?

Spelregels

Bekijk hier het officiële regelement van de KNVB.

In deze video worden de belangrijkste toernooi regels kort & helder uitgelegd.
Bedankt aan de creatieve leerlingen van Het Streek Ede voor het opnemen en monteren van deze video!


Wanneer?

De wedstrijden in 2023 worden gespeeld op:
woensdag 22 maart
woensdag 29 maart
woensdag 5 april
de finale op vrijdag 14 april 2023

Reservemiddag wo 12 april

Waar?

Het toernooi vindt plaats op Sportpark 'Hoekelumse Eng', op
de velden van VV Ede/Victoria en Fortissimo.
Het adres en een kaart van het gebied kunt u onder Adres & Kaart vinden.

 .