´╗┐

Informatie 2020

Ook dit jaar organiseert de voetbalvereniging Ede/Victoria weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 25 maart, woensdag 1 april, woensdag 8 april, en de finale op vrijdag 17 april 2020 op ons sportpark Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8. Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is er op woensdag 15 april een vervangende speelmiddag gepland.

Downloads

Inschrijven

Alleen aanmelding via email voor 15 februari 2019. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag als onderwerp 'schoolvoetbal 2020' vermelden. Wilt u duidelijk aangeven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag 2 contactadressen(email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen. De kosten zijn 12,50 euro per team en moeten uiterlijk op 1 maart 2020 op rekening nummer NL86ABNA0513050442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2020 zijn overgemaakt.

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houden we ons het recht voor om het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scholen. In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

Hoe werkt het toernooi?

Spelregels

Bekijk hier het officiele regelement van de KNVB.

Wanneer?


woensdag 25 maart
woensdag 1 april
woensdag 8 april
de finale op vrijdag 17 april 2019
(reservemiddag wo 15 april)

Waar?

Het toernooi vindt plaats in Sportpark 'Hoekelumse Eng', op
de velden van VV Ede/Victoria en Fortissimo.
Het adres en een kaart van het gebied kunt u onder Adres & Kaart vinden.